
سیستم حضور و غیاب یکی از بهترین راهکارهایی است که برای ثبت زمان تردد افراد داخل یک محیط استفاده میشود. این محیط میتواند یک موسسه یا سازمان، اداره دولتی، باشگاه ورزشی یا هر مورد دیگری باشد. درواقع سیستم حضور و غیاب به شما کمک میکند حضور و غیاب کارکنان و افراد داخل یک مجموعه را به صورت اتوماتیک و بدون دخالت نیروی انسانی ثبت و به کمک آن بتوانید عملکرد آنها را بهتر ارزشیابی و بررسی کنید.بدیهی است در صورت قطعی برق امکان ثبت این تردد ها میسر نیست و سیستم با مشکلات زیادی مواجه خواهد شد.بدیهی است راه حل این مشکل استفاده از یو پی اس میباشد.
شرکت صنایع الکترونیکی مگامداوم با بیش از 15 سال سابقه در زمینه فروش یو پی اس آماده مشاوره جهت تهیه دستگاه یو پی اس مناسب برای دستگاه حضور و غیاب شما میباشد.
برای انتخاب یو پی اس مناسب جهت این کاربری میبایست به نکات مختلفی توجه کرد که رخی از آنها در ذیل قید گردیده است:
1- چه یو پی اسی برای دستگاه حضور و غیاب مناسب است؟
2-چگونه میتوان از تاثیر نوسانات برق بر روی دستگاه حضور و غیاب جلوگیری کرد ؟
4-آیا میتوان دستگاه های حضور و غیاب را به یو پی اس مرکزی متصل کرد؟
با توجه به موارد فوق بدیهی است انتخاب یو پی اس مناسب برای این کاربری نیازمند بررسی دقیق و تخصصی میباشد.خواهشمند است در این زمینه به کارشناسان این شرکت که کلیه موارد احتمالی را بررسی کرده و پیشنهاد متاسب را تقدیم شما میکنند اعتماد نموده و با ما تماس بگیرید.
مستقل از نوع دستگاه های حضور و غیاب اغلب مصرف آنها کمتر از 20 وات است. عموما ولتاژ ورودی دستگاه 12 یا 5 ولت است که توسط یک آداپتور مبدل 220 به ولتاژ DC تبدیل میشود. عموما برای تغذیه بکاپ دستگاههای حضور و غیاب از باتریهای لیتیوم و شارژر مناسب برای آنها استفاده میشود که میتواند بین 3 الی 6 ساعت بسته به سایز باتری، تامین توان کند. اما میتوان از یوپی اس ها نیز برای این منظور نیز استفاده کرد. یوپی اس های سری گارد یا پلانک شرکت مگامداوم از بهترین گزینه ها برای این منظور هستند. عموما بجای اینکه چندین باتری برای دستگاههای مختلف تهیه شود، از یک یوپی اس برای تغذیه کامپیوتر، سیستم کنترل دسترسی و همچنین دستگاه انگشت زنی استفاده میشود که به صرفه تر از راه حل های دیگر خواهد بود. بدلیل تنوع بسیار بالای توانها سری گارد یا پلانک براحتی میتوان متناسب با نیاز مصرف کننده یوپی اسی با توان مناسب با آن پیشنهاد داد.
دستگاههای اکسس کنترل یا کنترل دسترسی اغلب مصرف برق بالایی ندارند. گرچه تنوع نسبتا بالایی دارند ولی عموما توان مصرفی شان کمتر از 15 وات به ازای هر سنسور است. لذا براحتی میتوان آنها را به یک یوپی اس توان پایین مثل سری Guard یا Plank متصل نمود. عمدتا ولتاژ مصرفی دستگاههای کنترل دسترسی 12 ولت DC است. لذا بعضا از یک باتری 12 ولت نیز به عنوان تغذیه ی اضطراری استفاده میکنند در غیر اینصورت یک یوپی اس با حداقل توان برای عملکرد آنها در شرایط بی برقی تا مدت 2 ساعت کفایت میکند. در نظر داشته باشید که عمدتا این دستگاهها به یک قفل مقابل برقی (برای دربهای معمولی) و یا قفلهای کله گاوی (برای دربهای پارکینگی و بزرگ) فرمان میدهند. لذا اطمینان حاصل نمایید که قفل مذکور نیست حتما از یوپی اس تغذیه نماید. مدلهایی از اکسس کنترل ها در ادارات بزرگ و یا یا مجموعه ها وجود دارد که از طریق یک کنترلر مرکزی و تعداد سنسور مختلف (کارتی، چشمی-عنبیه، کی پد دار، اثر انگشت و …) بصورت متمرکز دسترسی افزاد به بخشهای مختلف را مدیریت میکند، لذا برای تامین برق این سری از کنترلرها بهتر است حتما توان مصرفی کل را از تامین کننده ی سیستم استعلام نمایید. عموما به ازای هر سنسور و قفل برقی حدودا 20 وات می بایست در نظر گرفت.
مصرف برق دربهای شیشه ای عموما کمتر 70 وات است که وابسته به سایز درب و وزن آن است ولی بصورت تجربی اغلب در حدود 50 وات می باشد. گیتهای کنترل تردد سه اهرمی یا گیتهای شیشه ای (مترویی) نیز توانی کمتر از 40 وات دارند. عموما برای آنکه از نظر هزینه مقرون به صرفه شود از مدل های لاین اینتر اکتیو باتری داخل برای تغذیه گیتها و دربهای شیشه ای استفاده میشود. سریها پلانک یا گارد بهترین انتخاب برای این کاربری میباشند. زیرا هم از نظر هزینه مقرون به صرفه هستند و هم تنوع توانی بسیار گوناگونی دارند. البته برخی از گیتهای سه اهرمی یا شیشه ای قابلیت اتصال مستقیم به باتری را نیز دارند. اما اگر قرار باشد برای چند گیت مجاور هم راه حلی پیشنهاد شود اغلب استفاده از یک یوپی اس به صرفه تر خواهد بود.
راه بندهای اتوماتیک طیف گوناگونی دارند همانند راهبندهای ستونی، راهبندهای بازویی یک تکه یا بازو شکسته، راهبند نیزه ای یا راه بندهای بلوکی، راه بندهای فنسی، که هر یک برای کاربری مخصوص به خود به کار میروند. شاید متداول ترین مدل آنها، راه بندهای بازویی باشد که یک بازوی میله ای بصورت افقی و با ارتفاع حدود یک متر و بیست سانتیمتری زمین مانع از عبور وسایل نقلیه میشود. این مدلها عموما در دو نوع هیدرولیک و الکترومکانیکی هستند. گرچه ساختار این دو متفاوت است ولی در هر دو یک موتور و یا کمپرسور موتوری وظیفه ی جابجایی میله بازویی را بر عهده دارد. عموما مدلهای هیدرولیک بدلیل توانایی عمکرد در محیطهای پرتردد، از کمپرسورهای DC با ولتاژ 24 ولت استفاده میکنند و عمده ی راهبندهای الکترومکانیکی نیز با برق 220 ولت کار میکنند. مصرف برق یک راهبند به عوامل مختلفی همچون برند دستگاه، نوع موتور آن، طول بیم راه بند، دارای بودن ریدر اتوماتیک، مجهز بودن یا نبودن به پلاک خوان، مجهز بودن به نوار LED دور بیم و وجود سنسورهای تشخیص برخورد به خودرو بستگی دارد. اما بصورت تجربی اگر فقط یک راه بند بازویی با طول بیم 6 متر را بدون سایر آپشنها در نظر بگیریم، اغلب مصرف در حالت عملکرد کمتر از 100 وات و در حالت استند بای کمتر از 40 وات است. راهبندهایی که با برق DC کار میکنند را اغلب میتوان مستقیما به دو باتری 12 ولتی متصل نمود و نیازی به یوپی اس مستقل ندارند. البته باید مدل نظر داشته باشید که بدلیل فشار مستقیمی که موتور به باتری وارد میکند طول عمر باتریها کمتر از حالت معمول خواهد شد. در حالتی که دستگاه با موتور 220 ولتی کار میکند اکثر نیاز به استفاده از یوپی اس بصورت جداگانه وجود دارد. در نظر داشته باشید که یوپی اس پیشنهادی حتما میبایست توانایی جریان دهی تا سه برابر جریان مورد نیاز دستگاه را داشته باشد. چون عموما جریان اولیه جهت راه افتادن موتور را نیز باید در نظر گرفت. در این صورت پیشنهاد محصولات سری گارد است. به عنوان مثال یک دستگاه Guard600 میتواند حدودا برای 20 الی 25 بار باز و بست کامل بازو کمک کند. در صورتیکه نیاز به تعداد بالاتری از باز و بست باشد، میتوانید از مدلهای بالاتر سری گارد همچون Guard1000 و یا سری Gate استفاده نمایید.
نشانی: خیابان دماوند، بلوار اتحاد، خیابان یازدهم غربی، پلاک 28
پست الکترونیک: mail@megamodavem.com
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق است به: شرکت صنایع الکترونیکی مگامداوم
طراحی و توسعه :
واحد فروش:02143953000
پشتیبانی: 02143953700